Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i Makamında Ziyaret Etti.
Göreme belediye başkanı Ömer Eren 22. 23. ve 24. Dönem Gaziantep milletvekilliği, 2007 yılında Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine seçilmiş, 61. Hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Kurucu Bakanı olarak görev alan ve şu anda Gaziantep Büyükşehir belediye başkanlığını yürüten sayın Fatma Şahin’i makamında ziyaret ederek sohbet etti.
Başkan Şahin; "Göreme bizler izin çok önemli bir destinasyon ve eşi benzeri bulunmayan bir beldemizdir. En kısa sürede sayın başkan Ömer Eren'i ziyaret edeceğini belirten başkan Şahin elimizden gelen hassasiyetimizi göstererek bölgemize her daim yardımcı olmaya hazırız dedi.
Görüşmede Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.
Hoş sohbetin ardından başkan Şahin Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'e hediye takdiminde bulundu. Göreme belediye başkanı Ömer Eren ise Gaziantep Büyükşehir belediye başkanı sayın Fatma Şahine hediye takdiminde bulunarak hatıra fotoğrafı ardından ziyeret sona erdi.