İlköğretim Haftası, Göreme belediyesi toplantı salonunda törenle kutlandı.

Göreme belediyesi toplantı salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çok sayıda öğrenci, öğretmen ve velinin yanı sıra Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in de katıldığı törende, öğrenciler şiir okuyarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Törende konuşan Göreme Belediye başkanı Ömer Eren, tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

Göreme'de öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için belediye olarak üzerlerimize düşen görevleri eksiksiz yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Eren, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu, bu konuda öğretmenlere büyük görevler düştüğünü anımsattı.

Programa Göreme İlköğretim Okulu müdürü Vedat Doğan ve Ortaokul müdürü Harun Efe katılım sağlarken İlköğretim okul müdürü Vedat Doğan konuşmasında, eğitimin insan hayatında büyük yeri olduğunu ifade ederek, eğitim seviyesi yüksek toplumların daha çabuk kalkınacağını ve ilerleyeceğini kaydetti.

Tören, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu çeşitli gösterilerin ardından sona ererken, törenin sonunda ilköğretim ve ortaokul okul müdürleri tarafından başkan Eren’e desteklerinden dolayı plaket sunumunda bulunuldu.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 320