Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yayımladığı mesajda; “ Bizler inançlarına, geleneklerine, köklerine bağlı bir milletiz. Bayramlarımız, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.
Ekmeğimizi, aşımızı ve sevgimizi paylaştığımız Kurban Bayramımızın, beraberinde bolluk ve bereketi de getirmesi temennimizdir.
Her ne kadar salgın nedeniyle sevdiklerimizle eskisi kadar sık bir araya gelemiyor olsak da, bu bayramda da kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Göreme halkı olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramımızın tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 07/08/2020