Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ömer Eren, kendisinin de iki evlat sahibi bir baba olduğunu, vatanın birliği ve beraberliği için şehit olan evlatların babaların ellerinden gururla öptüğünü belirterek, “ Babalarımız, toplumu var eden aile yapısının temel direğidir. Babalarımız sadece bugün değil, her gün yüreği hoş tutulması gereken fedakarlık timsalidir. Paylaşma, adalet, güven, sorumluluk, otorite gibi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici olan, çalışan, üreten, alın teri döken babalar, aynı zamanda şefkat ve korumayı da temsil eder.

Gelecek nesillerin; kültürlü, bilinçli, öz değerlerine sahip bir aile yapısında sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesi ve aile bütünlüğünün korunması babalarımız düşen büyük bir görevdir.

Başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizin değerli babaları olmak üzere tüm babalarımızın gününü kutluyor, tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiği covid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan ve evlatları bu virüsle mücadele eden babalarımıza sabır ve şifa niyaz ediyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor; her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle tüm babalara sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 24/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 519