Belediye Başkanı Ömer Eren hafta içerisinde anlamlı ziyaretlerde bulunmanın yanı sıra Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlama inceliğinde bulundu.

Başkan Eren 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde, “ Göreme Belediyesi olarak yurt içinde ve yurt dışında milletimize İslam’ı anlatan ve öğreten din görevlilerimiz ve bütün Diyanet çalışanlarımıza başarılar diliyoruz. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Diyanet çalışanlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, vefat etmiş bütün çalışanlarımızı rahmetle, şükranla yâd ediyor, emekli olmuş ve görevlerine devam eden bütün din görevlilerimize ve çalışanlarımıza huzur, mutluluk, sağlık ve esenlikler diliyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftamız kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.