Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Eren, yayımladığı mesajda, yeni tip Korona virüs (covid-19) salgını nedeniyle farklı bir ramazan ayı geçirildiğini belirtilerek, şu ifadeleri kullandı: “Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret ayı olan Ramazan Ayının sonuna gelerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız.

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Fakat bu sene dünyanın başına musallat olan korona virüs sebebi ile belki fiziki olarak kucaklaşamayacağız ama gönüllerimiz her zamankinden daha bir sıkı kucaklaşarak, birliğimizi, beraberliğimizi daha da fazla pekiştireceğiz.

Bu anlamlı bayramın önce ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine ve hayırlara vesile olması temennisi ile Tüm İslam Âleminin ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”  ifadelerine yer verdi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 24/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 349