Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN’ i; MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel AYDIN, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA ve MHP Yönetim Kurulu Asil Üyesi Yusuf ÖZTAN makamında ziyaret etti.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA ve MHP Yönetim Kurulu Asil Üyesi Yusuf ÖZTAN eşliğinde Belediye Başkanı Ömer EREN’İ MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel AYDIN makamında ziyaret etti.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel AYDIN; “ Değerli bir başkana sahibiz. Kıymetini bilmeliyiz.” ifadesi ile Başkan Ömer EREN’ e sevgisini dile getirir iken Başkan Ömer EREN; “ Bu denli güzel iltifatlar için Sayın Başkanım Yüksel AYDIN’ a teşekkür ederim. Dostluğumuzu pekiştiren ziyaretlerin daha fazla olmasını temenni ederim.” ifadesine yer verdi.