Belediyemiz Araç Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor
Göreme Belediyesi araç garajına çöp toplama aracı ekledi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren konu hakkında; “ Sürekli gelişen ve büyüyen kasabamızın ihtiyaçlarını karşılama konusunda gerekli olan araç ve teçhizatlarını temini için durmadan çalışmaktayız. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen çöp toplama aracımız belediyemize hayırlı olsun.
Aracın belediyemize kazandırılmasında destek veren başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a, Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank’a teşekkür ederken; desteklerini hiçbir ayrım gözetmeksizin sürdüreceklerini ve memleket için yanımızda olduklarını belirten, Cumhur İttifakının sarsılmaz destekleyicisi ve tamamlayıcısı Nevşehir Milletvekili Sayın Yücel Menekşe’ye ayrıca teşekkür ederim.
Aracımız Kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi : 05/01/2021