Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden oluşan heyet Nevşehir Valiliği’ndeki toplantı sonrası belediyemize nazik bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ülkemizi ziyaret eden Çinli turistlerin sayısındaki artış dikkate alınarak, Çin’de 25 Ocak 2020 tarihinde kutlanacak Yeni Yıl yani Bahar Bayramı çerçevesinde 10 günlük tatil nedeniyle ülkemize yoğun bir şekilde turist beklenmektedir. Bu kapsamda bölgemizi ziyaret gelen heyet Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş ve belediyelerin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı sonrası belediyemize hoş bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Heyeti: Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Sayın Shi Ruilin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis Müsteşarı Sayın Zhao Hongtian, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Başkatip Zhao Liqin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis İrtibat Görevlisi Hu Yu Lan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dışilişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan Sayın Dr. Yıldız Berkkan katılımlarıyla gerçekleşen ziyaret, dostluk birliğinin kurulması ile sona erdi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 537