Gastrofest’in ikincisi bu yıl, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Festival Park ve Hayri Tütüncüler Parkında düzenlenen fuarda Göreme belediyesi yerini aldı. Gaziantep Büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde kortej yürüyüşü ile konser alanına kadar süren program sanatçıların seslendirdiği müzikler ile devam etti.

Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda, GAGEV bünyesinde, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen, Gastroantep Uluslararası Gastronomi Festivaline Gaziantep Büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin’nin davetlisi olarak Göreme belediyeside katılım sağladı.

12-15 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’in Festival Park ve Hayri Tütüncüler Parkında gerçekleştirilen fuar, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. Göreme belediyesi similasyon balonu kurarak tüm misafirlere fotoğraf çekim imkanı sağlayarak Kapadokya’nın başkenti Göreme’yi Gazişehire taşıdı.

Dünya ve Türkiye’de bulunan turizmciler ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, birçok şirket, kurum ve kişiler yer alıyor. Kapadokya bölgesinden de Nevşehir Ak Parti Millet Vekili Yücel Menekşe, Göreme belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, Kapadokya BTK başkanı Aysel Atak, turizmci İbrahim Budak, katılım sağladı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, “Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda, GAGEV bünyesinde, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Fuarı'nın geri dönüşü güçlü olan fuarlardan birisi olduğunu vurgulayarak, biz 2019 yılı Gastro şehri Gaziantep Fuarı’nda Kapadokya’yı tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Gastro Fuarı Gaziantep merkezli olmak kaydıyla her yıl düzenli olarak yapılmaktadır. Bizlerde her yıl düzenlenen Gastrofest Fuarı’na Göreme olarak katılacağız. Buradaki amaç, iç turizmle beraber, dış turizmin de içinde yer aldığı bir tanıtım yaparak bölgemize daha çok ziyaretçi çekme amacındayız. Bu organizasyonda başta Gaziantep Büyükşehir belediyesi ve eşlik eden birimlerime  emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gaziantep Gastrofest fuarı yarında konserler ile devam edecek olup tüm ziyaretçilerimize 66 ve 67 numaralı stantlarda  Göreme belediyesinin ikramları ile devam edecektir.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 331