31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Göreme Belediye Başkanı seçilen Ömer Eren, mazbatasını aldı.

Nevşehir Adliyesinde gerçekleşen törene Nevşehir İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nagehan Şahin, il seçim kurulu memurları ve çok sayıda partili katıldı. Nevşehir İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şahin, Belediye Başkanı Ömer Eren’e başarılar diledi. Şahin’in elinden mazbatasını alan Belediye Başkanı Ömer Eren, beldedeki çalışmalarını en iyi şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Eren yaptığı konuşmada, "Teşkilatlarımız açısından yorucu ve uzun bir çalışma oldu ama bunun neticesinde zaferi en güzel şekilde aldık. Göreme halkı ile hep beraber ortak aklı ortaya çıkartarak Göreme’ye yapılması gereken neyse onu yapacağız" dedi.

Törene MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.