Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ömer Eren mesajında: "Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünü çocuklara bayram olarak armağan edişini bir kez daha coşkuyla kutluyoruz. Bu özel günün kasabamız, ülkemiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati dönemde, milletimizin yeniden şahlanışının timsalidir.

Ulusal iradeyi egemen kılmanın tek çare olduğuna inanan ve halkın ancak ve sadece kendi iradesiyle yönetilebileceğine tereddütsüz destek verenlerin büyük fedakarlıklarla  kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, modern Türkiye Cumhuriyeti'nin de temellerini teşkil etmiştir.

Cumhuriyetimizin temelini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin aziz şehitlerini ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 30/04/2021
Görüntüleme Sayısı : 342