Seçimlerin sona ermesi ile akabinde ki  bu süre zarfında çalışmalarını  Göremeli vatandaşlara  anlatan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren istişare toplantısında bir araya geldi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in önerisi ile yapılan istişare toplantısına Belediye Meclis üyeleri, turizmci ve kasaba halkı katılım sağladı.

Toplantıda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapılırken, karşılıklı görüş alış verişi yapılan toplantıda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısında vatandaşlardan gelen önerilere de yer verildi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, düzenlenen bu toplantı ile vatandaşların merak ettikleri ve sormak istedikleri soruların cevap bulduğunu söyleyerek toplantının verimli olduğunu belirtti.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısı 20:00’da başlayarak  22:30 sularında son buldu.