Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren 'Halk Toplantısı ' gerçekleştirdi.

Başkan Eren, cuma namazı çıkışında Belediye Kahvehanesinde projeler hakkında bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Eren konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Uzun bir aradan sonra Göreme Belediyesi Kahvehanesinde vatandaşlarımızın katılımlarıyla 'Halk Toplantısı" gerçekleştirdik.

Toplantıda devam eden projelerimiz SUKAP (Su, Kanalizasyon ve Altyapı), Doğal gaz ve Medaş konusunda bilgi paylaşımında bulunduk.

Kış döneminde doğal gaz yakabilecek cadde ve sokaklar hakkında bilgi paylaşımında bulunduk.

Bu cadde ve sokaklar; "????Müze Cadde, ????Bilaleroğlu Cadde, ????Mehmet Tan Cadde, ????İçeridere sokak, ????Kaymaklı sokak, ????Bahçeli sokak, ????Fatih sokak, ????Kantar sokak, ????Korucu sokak, ????Sağlık sokak" hayırlısı ile kışın doğal gaz yakabileceklerdir.

Akabinde halkımızın sorularını yanıtlamaya çalıştık." dedi.

Eklenme Tarihi : 18/10/2021