Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; “ Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznüyle bayrama ulaşmanın mutluluğunu aynı anda yaşıyoruz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle sevdiklerimizden uzak geçirmek durumunda kaldığımız bu bayramın son mesafeli bayram olmasını diliyorum.

Her ne kadar eşimizi dostumuzu, hısım ve akrabalarımızı ziyaret edemesek de, ilerde hatırlandığımız, kucaklaştığımız günleri umutla bekliyoruz.

Bu vesile ile muhabbet sofralarında buluşarak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlü kıldığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak ümidi ile ‘Ramazan Bayramınızı’ kutluyorum.”  ifadelerine yer verdi.

Kategori : DUYURULAR
Eklenme Tarihi : 12/05/2021