Göreme Beldesinde Berat kandili münasebetiyle yatsı namazı çıkışında sıcak irmik helvası ikramında bulunuldu.

Göreme Belediyesi Berat kandili münasebetiyle Yatsı namazı çıkışında vatandaşlara sıcak irmik helvası ikramında bulundu. Turizmin başkenti Göreme’de tüm Cami'lerde  yatsı namazı çıkışı vatandaşlara üç aylarında içine aldığı berat kandili vesilesiyle irmik helvası ikram edildi. Yatsı Namazından çıkan vatandaşlara ikram edilen irmik helvası vatandaşlar tarafından beğenilirken, çok sayıda vatandaşın katıldığı irmik helvası ikramında çevreden geçen yabancı turistlerde katıldı. Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kültürel ve geleneksel yönlerimizin unutulmaması ve yaşanması için irmik helvası ikram ettiklerini söyledi. Başkan Eren mesajında; “Berat kandili nedeniyle vatandaşlarımıza irmik helvası dağıttık. Toplam yediyüz elli kişilk hazırlattığımız irmik helvası vatandaşlarımız tarafından ilgi gördü. Bu çalışmayı önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz” dedi.

Kategori : DUYURULAR