Göreme Ortaokulunun düzenlediği ve belediyemizin sağlamış olduğu imkânlar çerçevesinde Cumhuriyetimizin 96’ncı yıl dönümünü Göreme terminal alanında büyük bir coşkuyla kutladık. Kutlamalara belediye başkanımızın yurt dışında olması nedeniyle Başkan Vekili İhsan Şenöz eşlik etti.

Kutlamalara önce Göreme Ortaokulunda dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri açılarak başlandı.

Göreme caddelerinde dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri ile dolaşan minik öğrenciler, halkı tören alanına davet etti.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Göreme Ortaokul Müdür’ü Harun Efe’nin konuşmasıyla başladı.

Programın akışı: Şehitler Ölmez İşaret Dili, Türk Büyükleri Gösterisi, Dalga Dalga Bayrağım Rontu, Atatürk Hakkında Söylenmiş Sözler, Bu Bayrak Şiiri, Nevşehir Yöresel Halk Oyunu, Cumhuriyet Rontu, Okul Korosu şeklindeki muhteşem gösteriler ile sona erdi.

Kutlamalara halkımızın ilgisinin yoğun olması ile birlikte yerli ve yabancı misafirlerimizin ilgisi de gözlerden kaçmadı.

Kategori : ETKİNLİKLER