Kapadokya’nın başkenti Göreme’de Gaziantep rüzgarı esti...

Göreme Belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği, "Gaziantep Tanıtım Günleri” etkinliği Kapadokya’nın başkenti Göreme’de Türk halk müziğininin önemli isimlerinden Ender Balkır ve Edip Bülbül konser verdi.

İlk olarak sahne alan sanatçı Edip Bülbül seslendirdiği hareketli türküleriyle konser alanını dolduran misafirlerine hoş vakit yaşattı.

 Ünlü sanatçı Ender Balkır, Gaziantep tanıtım günlerinde seslendirdiği birbirinden güzel türküleri ile Göreme'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları topluluğunun gösterileri ile başlayan proğramın sunumlarını FİB Haber Merkez Genel Koordinatörü Fikret Çapacı yaptı.

Göreme otogarı konser alanında gerçekleştirilen etkinliğe Göreme’li vatandaşların yanında Nevşehir ve çevrelerinden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. 

Turistlerinde yoğun ilgi gösterdiği Gaziantep Tanıtım Günleri programı için konser alanına kurulan Gaziantep lezzetleri ve el sanatları standlarıda etkinliğe katılan yerli yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Özellikle katmer, antep fıstığı, baklava ve simit standları önünde kuyruk oluştu. 

Başkan Eren, 3 gün sürecek olan ve bugünde 2. gecesini yaşadığımız konserimize gelen Edip Bülbül ve Ender balkır kardeşlerimize teşekkür eder ve bu alanımızı tıklım tıklım dolduran tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum dedi.

Gaziantep tanıtım günlerinin yarın Göreme'de son günü...



Kategori : ETKİNLİKLER
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 470