“Bir kimse bir ağaç dikerse, Allah, o ağacın meyvesi kadar o kimseye sevap yazar.” Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin de dediği üzere bizlerde bu sevaba nail olmak ve Guinness Dünya Rekorlar Kitabına girmek için Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde saat 11:11’de fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Göreme Belediyesi sınırları içerisinde yapılan etkinliğe Göreme Belediyesi personelleri, Göreme İlk ve Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri, Göreme Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Güzel bir kampanyanın içinde olduğumuzu dile getiren Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; “Fidan demek, ağaç demek, insanoğlunun akciğerleri demek. Biraz da olsa Göreme’nin geleceğine nefes olmaya çalıştık. Biz sadece bu kampanyanın Göreme’de bir parçasıyız. Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyanın bir parçası olmaktan bir yere bir fidan dikmekten onur duyuyoruz.” dedi

Kategori : ETKİNLİKLER