Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Yönetimi ve Üyeleri ATV'ye Bindi

Başkanımız Ömer Eren; "10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği yönetimi ve üyelerini aileleriyle birlikte Göreme’de ağırladık.

Göreme ATV'ciler Birliği Dernek Başkanı Adem Akdoğan’ın öncülüğünde ve Belediyemizin destekleriyle gerçekleşen etkinlik kapsamında dernek üyeleri ve aileleri ATV turu yaptılar.

Etkinlik kapsamında; Kılıçlar Vadisi, Güllüdere ve Kızlar Manastırını gezdiler.

Projeye öncülük eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu'ya ve ATV turunu düzenleyen Adem Akdoğan'a teşekkür ederim.

Göreme Belediyesi ve Göreme Belediye Başkanı olarak her daim sosyal sorumluluk projelerinin destekçisiyim.

Bizlerinde birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' vesilesiyle bu konuda daha sorumlu ve bilinçli davranmak zorunda olduğumuzu bir kez daha anlamak, anlatmak gerekiyor.

Tüm engelli vatandaşlarımızı ve kıymetli ailelerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

En büyük engel sevgisizliktir. Engelleri birlikte aşalım."

ifadelerine yer verdi.

Kategori : ETKİNLİKLER