Göreme belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir belediyesi ile 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde ortaklaşa düzenlediği ve 30 Ağustos Zafer Bayramı programını da kapsayan Gaziantep günleri programı son gününde Gaziantep günleri coşkuyla sona erdi.

Tüm Kapadokya ve çevre illerden de katılım sağlanan programa yoğun ilgi gösterildi. Yerli ve yabancı çok sayıda katıldığı festivalde oyun havaları ve halay gösterimleriyle beraber tüm misafirlere renkli ve heyecan dolu dakikalar yaşatıldı.

Göreme belediye Başkanı Ömer Eren, “Gaziantep Büyükşehir belediyesi ve Göreme belediyesi ile ortak düzenlediğimiz bu programımıza siz değerli misafirlerimize katılım sağladığınız için teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerimizi artarak devam ettireceğiz” dedi.

Göreme belediyesi Basın Halk ve İlişkiler, Gaziantep Büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü ve Tören Organizasyon Şube Müdürlüğü, ekipleri tarafından gerçekleştirilen program bugün itibari ile son buldu.

Kategori : DUYURULAR