Belediyemizin çalışkan ekibi, yoğun kar yağışı nedeniyle trafik akışının aksamaması ve yaşamın seyrinde ilerlemesi adına sabaha kadar çalıştı.

Kapadokya’nın İncisi Göreme’de, belediye ekibimiz bölgemizde yaşanan kar yağışı nedeniyle karayollarının açık, yaşamın normal seyrinde ilerlemesi, yerli ve yabancı konukların huzuru adına var gücüyle çalışıyor.

Kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması adına var gücüyle çalışan Belediye kar ekipleri arazi araçları ile birlikte sabaha kadar çalıştı.

Her alanda olduğu gibi bu konuda da büyük hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Ömer Eren’in, dirayetli yönetimi ile ekipler kış soğuğunda da halktan aldığı güçle işlerine daha sıkı sarılmaya ve gönül sohbetleri ile soğuğa rağmen ısınmaya ihtiyaç duymamaları gözlerden kaçmadı.

Çevre Belediye birimlerine de talep üzerine yardıma koşan Göreme Belediyesi ekipleri hizmet vermekten ve halkın gönlünü hoş yollarını açık tutmaktan çok mutlu.

 

“Destek halkımızdan, hizmet bizden” sloganı ile çalışmalarını aralıksız yürüten belediyemiz, özverili çalışmalarından dolayı da belediye ekibimize teşekkür ederiz.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 324