Kasabamızın değerli gençleri Belediye Başkanı Ömer EREN’i ziyaret etti.

Kasabamızın gençlerinden oluşan bir grup vatandaşımız diğer gençlerimizi de temsilen Belediye Başkanı Ömer EREN’i, kasaba içerisinde dedikodu oluşmasına neden olan su sorunu ve otopark sorunu konusunda bilgi almak amacıyla ziyaret etti.

Yapılan toplantıda gençlerin; “Su problemi ne aşamada, otopark verilecek mi?” gibi kafalarda oluşan ve kasabada yayılan dedikodu sorularına Belediye Başkanı Ömer EREN, Encümenlerimiz Süleyman SOLAK, İhsan ŞENÖZ ve Meclis Üyesi Mustafa DEMİRCİ dedikoduların asılsız olduğuna dair cevap verdi.

Toplantıya katılan gençler,“ Yapılan toplantıdan memnun kaldıklarını ve bu konuda halkın da bilgilendirilmesini talep etti.”

Başkan EREN; “Gençlerin yayılan dedikodu konuda bizleri ziyaret edip bilgi aldıkları için teşekkür ederim. Bundan sonra belediyeyi daha çok ziyaret etmelerini ve fikir alışverişinde bulunmalarını rica ediyorum ve yayılan dedikodular konusunda en kısa zamanda halkımızı da bilgilendireceğim.”  şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda her iki taraf da birbirlerine teşekkür ederek toplantı sonlandırıldı.