Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Göreme açık hava Müzesinde incelemelerde bulunurken Göreme belediye başkanı Ömer Eren eşlik etti. Ziyarette başkan Eren, Göreme için aralıksız devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Göreme Açık Hava Müze’sine ziyarette bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı Göreme belediye başkanı Ömer Eren ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Göreme belediyesi meclis üyeleri ve encümen hazır bulundu. Başkan Eren  Genel Müdür Yazgı'ya, Göreme hakkında bilgi aktarımında bulunarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı’dan desteklerini beklediğini ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı Kapadokya bölgesi bizler için çok önemli olduğunu ifade ederek bölge için elimizden gelen hassasiyeti göstereceğini ifade etti.

Başkan Eren Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı’ya hediye takdiminde bulunarak bir süre sohbetin ardından Genel Müdür Gökhan Yazgı başkan Eren’i Ankara’ya davet ederek başkan Eren ise en kısa zamanda ziyarette bulunacağını ifade ederek hatıra fotoğrafı ardından ziyaret sona erdi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 837