MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’i makamında ziyaret etti.

Göreme'nin Türkiye'ye açılan bir penceresi olduğunu belirten MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'e yeni döneminde başarılar dileyerek Göreme için yapılacak tüm çalışmalarda kendilerinin de yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette sıtkı seramik işletmecisi Nida Olçar ve Voyager balon işletme sahibi Teyfik Ölmez eşlik etti.

Başkan Eren, “Göreme için en iyi hizmetler yaparak kasabamızın marka değerini daha da yükseklere taşıyacağız” dedi. Kısa sohbetin ardından Göreme belediye başkanı Ömer Eren MHP Kütahya milletvekili Ahmet ERBAŞ’a plaket takdiminde bulundu.