Kasabalı vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN’ in talimatlarıyla hayata geçirilen uygulama ile Göreme’ de yaşayan ve ya Göreme’ ye gelen misafirlerimiz artık her türlü şikâyet ve önerilerini belediyede görevli yetkiliye mobil telefonlar üzerinden anlık iletebilecekler.

Göreme Belediyesi olarak vatandaşlarımızla ve kasabaya gelen misafirlerimizle daha hızlı ve etkin iletişim kurmak, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla Whatsapp destek hattımızı hizmete sunduk.

Belediyemize ulaşmak isteyen vatandaşlar 0532 113 04 50 numaralı hattan Whatsapp uygulaması ile belediyede görevli yetkili ile anlık iletişim kurabileceklerdir.

Kategori : DUYURULAR