Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü

Birbirinden değerli milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleşen TÜRKİYE KAMU-DER (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) Ödül töreninde yerimizi almanın mutluluğunu yaşadık.

2 Temmuz günü gerçekleşen ödül töreni hakkında Başkan Eren; "TÜRKİYE KAMU-DER (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) tarafından Yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görülmenin mutluluğu içerisindeyim.

Yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülünü MHP Kayseri Milletvekilimiz Mustafa Baki Ersoy'un Danışmanı Burcu hanımefendi takdim etti.

Bu ödülü şahsıma layık gören KAMU-DER Genel Başkanı Sayın Cevdet Baştuğ ve yönetim kurulu üyelerine şahsım, Göreme Belediyesi ve Göreme halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi : 19/07/2021