Başkanımız Ömer Eren 'Halk Toplantısı' Gerçekleştirdi

Başkanımız Ömer Eren yapılan toplantı hakkında şu ifadelere yer verdi; "Göreme Belediyesi Kahvehanesinde Nevşehir MHP İl Başkanımız İlhan Kaya ve vatandaşlarımızın katılımıyla ‘Halk Toplantımızı’ gerçekleştirdik.

Toplantımıza; Kasabamıza Cuma namazı için gelen Cumhur İttifakımız tam destekçisi Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’de eşlik etti.

Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz; Göremeli hemşehrilerine, Eski Belediyenin İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun da onayıyla Belediyemize geri tahsisinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Cumhur İttifakımızın destekçisi Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ederim.

Toplantının devamında 2019 yılından bu yana yapılan, yapımı devam eden ve yapımı en kısa sürede bitirilecek projeler hakkında paylaşımlarda bulunduk.

Yapılan Projeler:
-Mazı-Armutluk Arası Yeni İçme Suyu Hattı
-Göreme-Çavuşin Arası Panoramik Balon Seyir ve Yürüyüş Yolu
-Yeni Su Deposu
-Taziye Evi ve Mescit
-Afat Mahallesi Elektrik Direklerin Yer Altına Alınması ve Aydınlatmaların Yeniden Yapılması
-Bina Tipi Trafoların Yapımı

Yapımı Devam Eden Projeler:
-SUKAP (Su, Kanalizasyon ve Altyapı )
-Doğalgaz
-Sağlık Ocağı

Yapımı En Kısa Sürede Bitirilecek Projeler:
-Üst yapı çalışmamız
-Yeni Bağ Yolu
-GES (Güneş Enerjisi Santrali)
-Ceza Evi-Göreme arasında kalan su hattı yenileme çalışması

Akabinde halkımızın sorularını yanıtlamaya çalıştık." dedi.

Kategori : ETKİNLİKLER
Eklenme Tarihi : 10/11/2022