Göreme Belediyesi, bu yıl 24’üncü kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’te yerini aldı. 94 ülkeden 1201 katılımcının yer aldığı Dünya’nın 4. büyük turizm fuarı olan Emitt’i 100 bini aşkın kişi ziyaret etti.

İstanbul Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Emitt Fuarı’nda yer alan Göreme standı ziyaretçi akınına uğradı. Göreme Belediyesi öncülüğünde kurulan standı 4 gün içerisinde birçok vatandaş ile sektör temsilcisinin yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ, İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alper TABAN, Nevşehirliler Derneği Başkanı İsmail Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri ve birbirinden kıymetli basın görevlileri ziyaret etti.

Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN, dünyanın farklı ülkelerinden 800 sektör temsilcisinin davetli olarak katıldığı Emitt Fuarı’nda kurulan Göreme standına ilginin oldukça fazla olduğunu vurguladı. Göreme’nin Türkiye ve Dünya genelinde ün yapmış önemli bir turizm destinasyonu olduğunu belirten Başkan Ömer EREN, “ Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’te Göreme olarak yerimiz aldık. 4 gün boyunca standımızı ziyaret eden tüm sektör temsilcilerine Göremeli turizmci arkadaşlarımız ile birlikte kasabamızın doğal ve kültürel özelliklerinin tanıtımını yaptık.” dedi.



Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 298