“Yeryüzünde İyilik Hakim Oluncaya Dek” bilinciyle merhamet yüklü yardımları, mazlumların sofrasına ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfı, başlattığı iyilik seferberliğine “ Yolun İyilik Olsun” başlığıyla yeni bir kampanya başlattı.
Göreme Belediyesi olarak bizler de “Yolun İyilik Olsun Göreme” şeklinde çağrıda bulunduktan 14 gün sonra toplanan bir tır unu bugün öğle namazı çıkışında dualar ile uğurladık.

Duaya; Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren başta olmak üzere Nevşehir Müftü Yardımcısı Sayın Ali Bingöl, Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şube Yöneticisi Mustafa Tiftik, Göreme Belediyesi Meclis Üyeleri, seferberliğimiz öncüleri olan Göreme Kasabası Din Görevlileri, Muhtarlarımız ile değerli kasaba halkı katıldı.