Uluslararası 1. Kapadokya Festivali’nin gala yemeğine; Vali yardımcısı Nevzat SİNAN, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk SARIASLAN, Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, 1. sınıf İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Kaymakamı Mehmet MARAŞLI, Avanos belediye başkanı Celal Alper İBAŞ, Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, İl Jandarma Jakem Komutanı Albay Ercan ALTIN, Nevşehir İl Kültür Turizm Müdürü Cengiz EKİCİ Göreme belediye Başkanı Ömer EREN ve Meclis üyeri hazır bulundu. Gazete yöneticileri ve temsilcileri, festivale katılan Uluslararası balon pilotları katıldı. Yemeğin ardından Göreme belediye başkanı Ömer EREN fesivalde tüm emeği geçenler için teşekkür plaketi takdim etti.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, festivalin düzenlenmesinde paydaş olan Voyager balon işletme sahipleri Teyfik ÖLMEZ ve Halis AYDOĞAN ve festivale katkı sağlayan belediye başkanlarına katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Eren, “Amacımız yöremizdeki turizmi daha da hareketli hale getirebilmek için bu tür organizasyonların içerinde olmaya devam edeceğiz. Kapadokya balon festivali çok büyük aşamalar kaydetti ve yöre yaşayanlarına sosyal ekonomik katkıları oldu. Halkımız bu çabalarımıza destek veriyor. Bu tür Festivalleri geliştirerek devam ettireceğiz” dedi.