Profesyonel Fotoğrafçılık ve Barista Kurslarımız Sona Erdi

Kasabamız esnaflarının öncülüğünde Göreme Belediye Başkanlığımızın katkılarıyla bölgemizin ihtiyaçları dikkate alınarak açılan “Profesyonel Fotoğrafçılık ve Barista (Kahve Yapımı) kurslarımız sona erdi.

Göreme Gençlik Birliği Üyelerinden oluşan 30 öğrencimizin; 13’ü “Profesyonel Fotoğrafçılık”, 17’si “Barista (Kahve Yapımı)” eğitimi alarak sertifika almaya hak kazandılar.

Mesleki eğitim kurslarını tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimize sertifikalarını Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren takdim etti.

Henna Konak Otelde gerçekleşen sertifika törenine; Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kurslarımızın açılmasına öncülük eden Kemal Eren, Murat Yavuz, İbrahim Budak, Atlantis Akademi Kurucusu Zehra Yaman, kıymetli hocalarımız Derya Yazar Atasever ve Erdem Abanos katıldı.

“Önce İnsan” sloganı ile yola çıkarak gençlerimize meslek edinme açısından katkı sağlayacak kurslarımıza öncülük eden kasabamız esnaflarına ve kıymetli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Kategori : ETKİNLİKLER
Eklenme Tarihi : 09/09/2021