Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından KOP SOGEP (Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Atölyeleri) Projeleri kapsamında hazırlanan Nevşehir KOP Sosyal Gelişim Merkezi bugün Göreme Art Galeri’de açıldı.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi’nin projeye tahsis ettiği atölye, tefrişatı yapılarak, hafif zihinsel engelli öğrencilerin velileri ile birlikte çalışabilecekleri ve üretim yapabilecekleri bir mekân haline getirildi.

 Atölye aynı zamanda tüm halkımıza Nevşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından eğitim verilecek bir atölye niteliğinde hazırlandı. Velilerimiz el emekleri ile ortaya koyacakları ürünlerin satışını da bu atölyede yapabileceklerdir.

 Açılışa; Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Ersan ERKUT, Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, Nevşehir İl Müftüsü Sayın Yakup ÖZTÜRK, Göreme Belediye Başkanı Sayın Ömer EREN, Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Sayın Mustafa DURMAZ, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

 Göreme Belediye Başkanı Ömer EREN; “ Önemli bir projenin Göreme’de gerçekleşmesinden ve Göremeli kadınlarımıza yararlı olacağından dolayı mutluyuz.” dedi.



Kategori : DUYURULAR
Eklenme Tarihi : 23/06/2020
Görüntüleme Sayısı : 367