Çalışkan, azimli ve kararlı Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, “ Çalışmak, en hayırlı sermayedir.” diyerek çıktığı yolda başarılarına birini daha ekledi.

Başkan Eren’in, belediyemizin araç filosunu güçlendirmek için Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığı görüşmeleri sonucunda Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize iş makinesi hibe edildi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, öncelikle Sayın Fatma Şahin’e teşekkürlerini ve şükranlarını sunarak, hibe edilen iş makinesinin belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Başkan Eren, “ Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen HİDROMEK HMK 200W (22 tonluk) Lastikli Ekskavatörü teslim aldık. Belde halkımıza ve belediyemize hayırlı olsun. Kazasız belasız hayırlı hizmetler vermeyi Allah nasip etsin.” ifadelerini kullandı.